Cultuur & Diversiteit in Topsport -Workshop


Evenement gegevens

  • Date:

InteractSusanieve workshop door internationale gast SUSAN SALZBRENNER

Zowel mensen met interesse in cultuur & diversiteit, als mensen uit de wereld van de (top)sport zijn van harte uitgenodigd!

Een niet voor iedereen gebruikelijk maar zeer interessant werkveld: de cultureel diverse wereld van de topsport. Als er één werkveld werkelijk divers is, is het dit wel.

Hoe zorgt een team van sporters met allemaal een cultureel diverse achtergrond, dat zij als team gezamenlijk tot een goede prestatie komen? En hoe zorgen onze topsporters er eigenlijk voor dat zij een goede prestatie kunnen leveren wanneer zij overgeplaatst worden naar een ander land en dus nieuwe omgeving? Wat zijn de best practices van coaches die deze individuele sporters en teams begeleiden? Wat kunnen intercultureel specialisten en (top)sporters van elkaar leren?

Op woensdag 22 februari komt internationale gast Susan Salzbrenner naar Nederland om hierover een interactieve workshop te geven. Susan is organisatiepsycholoog en gecertificeerd intercultureel trainer en consultant. Ze begeleidt teams en organisaties in het omgaan met interculturele kwesties. Susan begeleidt zowel Fortune 500 bedrijven, als (internationale) sportorganisaties. Ze doet onderzoek en publiceert op het gebied van culturele intelligentie in de sport, interculturele communicatie en diversiteit & inclusie.

Susan is een van de weinige professionals wiens expertise ligt op het snijvlak van sport met diversiteit en cultuurverschillen. Ze werkt als mental – en carrièrecoach voor internationale sporters, om hun internationaal een topprestatie te kunnen laten leveren.

Susan heeft in 6 verschillende landen gewoond. Vanuit haar huidige woonplaats Kopenhagen is ze werkzaam in meerdere landen. Zie ook http://www.fitacrosscultures.com/

Waar: Frans Otten Stadion IJsbaanpad 43 in Amsterdam

 

Prijs: €25 voor Sietarleden, €40 voor niet-Sietarleden (voor studenten €30).

Voor verdere informatie: http://www.sietar.nl/evenementen/expert-meeting-top-sports/

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *