| Antropologen.nl zoekt versterking |

De Antropologen Beroepsvereniging (ABv) zet zich in voor de belangen van antropologen (en antropologie geïnteresseerden) die in Nederland wonen, werken of studeren. Wij hebben een platform: antropologen.nl. Deze wordt van A tot Z, van content produceren tot aan het vormgeven van de website, gecoördineerd door ons: de ABv Webredactie.

English

Wij zoeken Eindredacteuren en een Social Media Talent

De webredactie van de ABv is op zoek naar twee nieuwe Eindredacteuren en een Social Media Talent! Het gaat om vrijwillige functies (max 4 u/ week) binnen een klein enthousiast team van antropologen.

Over de functie Eindredacteur

Wil jij deel uitmaken van ons webredactieteam? En wil je je inzetten voor het doel van de ABv, namelijk het bereiken van alle antropologie-geïnteresseerden in Nederland met artikels, vacatures, evenementen, informatie en meer.

Als eindredacteur zorg jij voor de perfecte content. Je levert feedback aan schrijvers en redigeert, herschrijft en voorziet artikelen van een originele introductie. Jij zorgt ervoor dat aangeleverde teksten klaar zijn voor publicatie en dat ze ons publiek bereiken via de juiste social media kanalen.

Hou je ervan om anderen te helpen hun werk te perfectioneren? Weet jij grammaticale en tekstuele fouten te onderscheiden en daarbij zowel kritiek als positieve feedback te formuleren?

Reageer dan snel door een mail te sturen naar: webredactie@antropologen.nl


Over de functie Social Media Talent

Ben je een kei in social media en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Dan zijn wij ook op zoek naar jou!

De ABv Webreactie is aan het vernieuwen en wil dit graag ook in de relatie met social media doen! Daarom zijn wij op zoek naar een Social Media Talent. 

Wil jij deel uitmaken van ons webredactieteam en je inzetten voor het doel van de ABv: het bereiken van alle antropologie geïnteresseerden in Nederland met artikels, vacatures, tips, informatie en meer?

Als social media talent ben je verantwoordelijk voor de positionering van de Abv – via al onze social media-kanalen (in ieder geval: Instagram en Facebook). Je kunt snel schakelen en je hebt de ambitie om nieuwtjes op antropologie gebied zo snel mogelijk te delen met de doelgroep. Je wil niks liever dan de Abv social media kanalen dé inspiratiebron te maken voor Antropologie in Nederland en internationaal.

Wie zoeken wij?

  • Ervaring met social media (Instagram en Facebook)
  • Passie voor culturen, weet wat er speelt op Antropologie gebied
  • Creatief
  • Affiniteit met fotografie en video
  • Communicatief sterk, enthousiast & outgoing!
  • Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van social media: nieuwsgierig en leergierig

Herken je jezelf in bijna alle aspecten? En wil je ons team versterken?

Vertel ons dan je verhaal/ motivatie via Instastory of via een persoonlijk videobericht in een FacebookMessage.