Ben jij een antropoloog op zoek naar een nieuwe baan? Of ben jij student en wil je graag werkervaring op doen met een stage? De ABv-webredactie houdt voor jou vacatures bij op het gebied van onderzoek, beleid, organisatiemanagement. Zowel voor stages als voor betaalde functies. Daarnaast kun je via antropologen gezocht kijken naar bijdrages aan journals, congressen of andere activiteiten waarvoor antropologen gevraagd worden! En ook de volgende verzamelwebsites zijn handig om te bezoeken: OneWorld, DuurzameVacaturebank, Magnet.Me, SpielWork, IsDezeVacatureIetsVoorJou en Academic Transfer.

Ben jij een werkgever op zoek naar een hardwerkende antropoloog? Voor onderzoek, projectmanagement of een ander soort functie? Laat het ons weten door te mailen naar: webredactie@antropologen.nl Dan zetten wij het op onze website!Two PhD positions for the Swiss National Foundation (SNF) Scientific Project: “Images, (In)visibilities, and Work on Appearances” (IMAGEAPP).
Stichting The Bridge Learning Interventions staat voor het werken binnen een professioneel, hecht en maatschappelijk betrokken team aan evidence-based interventies voor kwetsbare kinderen en hun verzorgers
Internship – Arabic Translators in the Language Services Section.

31/12 International Criminal Court
Internship – Public Information and Outreach.
career5.successfactors.eu

Internship – Human Resources Section (Programme Coordinator).
Uitdagende thema’s vragen om doortastende talenten die de kunst van het samenwerken verstaan, verschillende werelden met elkaar verbinden en vernieuwend durven te zijn.


Public Result biedt je een uitdagende functie in een “closely knitted team”. Wij zoeken mensen met affiniteit voor beleids- en organisatievraagstukken.
Become a writer for Platform Integration & Society. Both Dutch and English writers are welcome!
Wil jij lesgeven in antropologie aan leergierige senioren? Dan zijn wij op zoek naar jou!
The platform bringing urban issues back to the citizens. Based in Amsterdam and Stockholm
The platform bringing urban issues back to the citizens. Based in Amsterdam and Stockholm


Antropoloog Gezocht. Wij zoeken een ‘Ondernemende projectleider’ die van mensen houdt voor super leuke functie in duurzaamheid met iets extra’s!