Ben jij een antropoloog op zoek naar een nieuwe baan? Of ben jij student en wil je graag werkervaring op doen met een stage? De ABv-webredactie houdt voor jou vacatures bij op het gebied van onderzoek, beleid, organisatiemanagement. Zowel voor stages als voor betaalde functies. Daarnaast kun je via antropologen gezocht kijken naar bijdrages aan journals, congressen of andere activiteiten waarvoor antropologen gevraagd worden! En ook de volgende verzamelwebsites zijn handig om te bezoeken: OneWorld, DuurzameVacaturebank, Magnet.Me, SpielWork, IsDezeVacatureIetsVoorJou en Academic Transfer.

Ben jij een werkgever op zoek naar een hardwerkende antropoloog? Voor onderzoek, projectmanagement of een ander soort functie? Laat het ons weten door te mailen naar: webredactie@antropologen.nl Dan zetten wij het op onze website!Applications including a letter of motivation (German or English) should be submitted via the Job Center to the University of Vienna (http://jobcenter.univie.ac.at)
Bureau &MAES is een klein team van strategisch adviseurs met hart voor de publieke zaak. We zijn inhoudelijk scherp en de bruggenbouwers tussen maatschappelijke ontwikkelingen en organisaties in het publieke domein.
Aanstormend talent gezocht in de functie van projectassistent (32-36 uur) aan ons team Doen Wat Werkt toevoegen.


The platform bringing urban issues back to the citizens. Based in Amsterdam and Stockholm
Lijkt het je leuk om te helpen vrijwilligers zo goed mogelijk voor te bereiden op hun vrijwilligerswerk in het buitenland? Kom ons team versterken!