Ben jij een antropoloog op zoek naar een nieuwe baan? Of ben jij student en wil je graag werkervaring op doen met een stage? De ABv-webredactie houdt voor jou vacatures bij op het gebied van onderzoek, beleid, organisatiemanagement. Zowel voor stages als voor betaalde functies. Daarnaast kun je via antropologen gezocht kijken naar bijdrages aan journals, congressen of andere activiteiten waarvoor antropologen gevraagd worden! En ook de volgende verzamelwebsites zijn handig om te bezoeken: OneWorld, DuurzameVacaturebank, Magnet.Me, SpielWork, IsDezeVacatureIetsVoorJou en Academic Transfer.

Ben jij een werkgever op zoek naar een hardwerkende antropoloog? Voor onderzoek, projectmanagement of een ander soort functie? Laat het ons weten door te mailen naar: webredactie@antropologen.nl Dan zetten wij het op onze website!


VACANCIES WITH DEADLINE…


Projectleider | Twinstone

Twinstone is sinds 2010 gespecialiseerd in het ‘mobiliseren van mensen’ op het gebied van verduurzaming van woningen en het wonen / werken in die woning. Wat ons betreft is dit mobiliseren de ‘missing link’ in de energietransitie. Veel kan, maar de bewoners moeten het ook nog willen. Dat is onze expertise, waarbij we in de afgelopen 10 jaar veel middelen & communicatie hebben bedacht en doorontwikkeld.

Als projectleider bij Twinstone ben je spin in het web op het gebied van bewonerscommunicatie en bewonersbegeleiding tijdens (groot) onderhoudsprojecten van woningcorporaties. Hierbij gaan techniek en (bewoners)gedrag hand in hand. Je bent verantwoordelijk voor alle bewonerszaken, van het creëren van draagvlak in de planvormingsfase, de begeleiding van bewoners tijdens de werkzaamheden tot de gedragsverandering na de werkzaamheden in de vernieuwde woning. Jij zorgt ervoor dat een project van begin tot eind vlekkeloos verloopt. 

Meer informatie en contactgegevens vind je hier!
Solliciteren uiterlijk: vrijdag 5 februari 2021 

Board Member (PR) | Netherlands Association for Gender Studies and Feminist Anthropology (LOVA)

The board of LOVA invites applications for the position of Board Member with a special focus on communication and PR.

LOVA Network for Gender Studies and Feminist Anthropology (based in The Netherlands) is an active network that aims to promote gender studies and feminist anthropology and to communicate new theoretical insights to LOVA members and a broader audience both within and outside of academia.

Visit this link for more information!
Applications can be send until January 31 2021.

Projectcoördinator tegen arbeidsuitbuiting | FairWork

Wil jij bijdragen aan de strijd tegen moderne slavernij in Nederland? FairWork voert verschillende projecten uit op het gebied van preventie en signalering van arbeidsuitbuiting in Nederland en ondersteuning van de slachtoffers daarvan. Daarin staat het perspectief van slachtoffers altijd centraal. 

FairWork zet zich in om een einde te maken aan moderne slavernij in Nederland. Vanuit het perspectief van (mogelijke) slachtoffers werken we aan de verbetering van hun positie. Wij experimenteren met verschillende aanpakken waarbij we focussen op structurele impact op de lange termijn. Het werk van de organisatie bestaat uit signalering en ondersteuning van mogelijke slachtoffers, voorlichting en training van professionals in het werkveld, beleidsbeïnvloeding en bewustwording van publiek, werkgevers en politiek.

Klik voor meer informatie op deze link.
Reageren vóór (bij voorkeur): 1 februari 2021


VACANCIES WITH NO CLEAR DEADLINE…


Veldcoördinator | Stichting Bootvluchteling

Wij zijn op zoek naar een veldcoördinator die ons team op Lesbos komt versterken. Je bent beschikbaar voor een periode van minimaal zes maanden. Als veldcoördinator ben je het aanspreekpunt van de stichting op Lesbos. Je vindt het leuk om te netwerken en kunt zonder problemen de pers te woord staan. Daarnaast stuur je een team van vrijwilligers aan en ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van het gehele team op Lesbos.

Eens per half jaar zoeken wij een nieuwe coördinator. 
Meer informatie vind je hier!

Stagiair | Meldpunt Vreemdelingendetentie

Doe jij een sociaal wetenschappelijk, juridische of maatschappelijke dienstverlening (HBO/WO) opleiding en ben jij per direct opzoek naar een betekenisvolle stageplek?

Lees de vacature hier.

Stagiair uitzettingen | Meldpunt Vreemdelingendetentie

Doe jij een sociaal wetenschappelijk, juridische of maatschappelijke dienstverlening (HBO/WO) opleiding en ben jij per direct opzoek naar een betekenisvolle stageplek? Naast de monitor op de omstandigheden van het detentiecentrum, willen wij graag de omstandigheden van uitzettingen monitoren.

Lees de vacature hier.

Medior Onderzoeker en Adviseur | DuneWorks, Eindhoven

Je gaat werken op een of meer projecten voor onze taken binnen een aantal grote internationale interdisciplinaire onderzoeks- en demonstratieprojecten. In ons team zul je veldwerk doen, conceptuele kaders mee-ontwikkelen, beleidsaanbevelingen schrijven, brainstormen, workshops opzetten en (mee)leiden, zelfstandig aan rapporten en papers werken (NL en EN). Je zult op een verscheidenheid aan verduurzamingsthema’s komen te werken. Maar een deel van je werk zal ook bestaan uit het uitvoeren van praktische zaken zoals administratieve ondersteuning, bijdragen aan project meetings (ook in het buitenland), schrijven van nieuwsbrieven, werken aan de website, maken van visuals, organiseren van bijeenkomsten.
Klik hier voor meer info!

Lyceo

Lyceo heeft vacatures binnen de onderwijsondersteuning. Lyceo houdt zich bezig met verschillende dingen van huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining tot studiekeuze en leren coderen. Er zijn locatie door het hele land.
https://vacatures.lyceo.nl/

Stage of werkervaringsplek | Burennetwerk Amsterdam

Burennetwerk Amsterdam biedt een stage of werkervaringsplek aan in het maatschappelijke werkveld.
Klik op hier voor meer informatie.

Public Result

Vacatures | Werken bij Public Result
Public Result biedt uitdagende functies in een “closely knitted team”. Wij zoeken mensen met affiniteit voor beleids- en organisatievraagstukken.
www.publicresult.nl

Kennisplatform Integratie & Samenleving
 

Platform Integration & Society
Become a writer for Platform Integration & Society. Both Dutch and English writers are welcome!
www.kis.nl

Oud Geleerd Jong Gedaan

Voor studenten – Oud Geleerd Jong Gedaan
Wil jij lesgeven in antropologie aan leergierige senioren? Dan zijn wij op zoek naar jou!
www.oudgeleerdjonggedaan.nl

CITIES Foundation 

Board member – CITIES Foundation
The platform bringing urban issues back to the citizens. Based in Amsterdam and Stockholm
citiesfoundation.org

 

ALWAYS LOOKING FOR ANTHROPOLOGISTS…


JINC