Geregeld krijgen we de vraag: “Mag ik een antropoloog interviewen over onderwerp x?” of  “Is er een antropoloog bereid om een paper in te dienen?”. Om deze vragen te kunnen beantwoorden bundelen we de verzoeken op deze pagina. Heb jij een activiteit, project, boek of idee waar je een antropoloog bij wilt betrekken? Stuur dan een mailtje naar webredactie@antropologen.nl!


Open spots De Webredactie van de Antropologen Beroepsvereniging heeft een open spot voor Webbeheer!

Wie zijn we? 
De Webredactie van de ABv regelt het reilen en zeilen van de website antropologen.nl. Wij verzorgen het uiterlijke plaatje van de vereniging en houden de website up-to-date als een platform waar antropologen elkaar kruisen. 
 
Wat houdt de rol in?
In de rol van Webbeheer hou je je bezig met het onderhouden, verbeteren en beveiligd houden van de website antropologen.nl. Daarnaast denk je mee over het verbeteren van de website, zowel qua content, ontwerp als plugin-mogelijkheden. Ook voer je de finishing touch uit, zodat hetgeen besloten is gerealiseerd wordt op de website.
 
Wie ben jij?
Je hebt een voorliefde of interesse in de onderwerpen binnen de Antropologie. Een beetje kennis van WordPress is mooi meegenomen, maar de rol is juist een mooi leertraject. Je zult wel veel zaken zelfstandig moeten uitzoeken en daarin zul je de lead hebben. Je sparringpartner is de rest van het team!
 
Interesse of vragen? Neem contact met ons op via webredactie@antropologen.nl.
 


Social Media Talent
 English

De ABv is momenteel op zoek naar een social media talent. Het gaat om een vrijwillige functie (max 4 u/ week) binnen een klein enthousiast team van antropologen.

Ben je een kei in social media en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Dan zijn wij ook op zoek naar jou!

De ABv Webreactie is aan het vernieuwen en wil dit graag ook in de relatie met social media doen! Daarom zijn wij op zoek naar een Social Media Talent. 

Wil jij deel uitmaken van ons webredactieteam en je inzetten voor het doel van de ABv: het bereiken van alle antropologie geïnteresseerden in Nederland met artikelen, vacatures, tips, informatie en meer?

Als social media talent ben je verantwoordelijk voor de positionering van de ABv – via al onze social media-kanalen (in ieder geval: Instagram en Facebook). Je kunt snel schakelen en je hebt de ambitie om nieuwtjes op antropologie gebied zo snel mogelijk te delen met de doelgroep. Je wil niets liever dan de ABv social media kanalen dé inspiratiebron te maken voor antropologie in Nederland en internationaal.

Wie zoeken wij?

  • Ervaring met social media (Instagram en Facebook)
  • Passie voor culturen, weet wat er speelt op Antropologie gebied
  • Creatief
  • Affiniteit met fotografie en video
  • Communicatief sterk, enthousiast & outgoing!
  • Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van social media: nieuwsgierig en leergierig

Herken je jezelf in bijna alle aspecten? En wil je ons team versterken?

Vertel ons dan je verhaal/motivatie via Instastory of via een persoonlijk videobericht in een FacebookMessage.Externe positiesStage bij Cross Your Borders 

Cross Your Borders is een jongerenorganisatie die interactieve onderwijsprojecten over mondiale onrechtvaardigheid organiseert op meer dan 250 middelbare scholen in heel Nederland. We bieden vier projecten aan: Cross Your Borders, Globaland, Breaking News en Company FunFair. Daarnaast organiseren we indrukwekkende jongerenreizen naar ontwikkelingslanden onder de naam Fairaway. Ons doel is om jongeren bewust te maken van onrecht in de wereld en ze enthousiast te maken om hiertegen in actie te komen. Dit willen we samen met jou bereiken!

Meer weten? Check deze link.