Schrijversnetwerk

De webredactie wordt ondersteund door een netwerk van schrijvers die op regelmatige basis artikelen en/of audiovisuele bijdragen aanleveren ter publicatie op de website. Wil jij ook deel uitmaken van het schrijversnetwerk?

Stuur dan een e-mail naar: schrijversnetwerk@antropologen.nlHilde | Content Coordinator

Van jongs af aan verwonderd en gefascineerd door culturen, daarop is zij culturele antropologie gaan studeren aan de Universiteit Utrecht. Tijdens haar studie heeft zij zich gericht op identiteit, conflict en gender. Nog altijd benadert zij de wereld met een open blik. Binnen de Redactie richt zij zich op de contentcoördinatie, om hopelijk anderen te inspireren en meer bekendheid voor antropologie te creëren.


Eline | Community Manager 

Tijdens mijn bachelor en master in sociaal-culturele antropologie aan de VU heb ik verschillende onderzoeken uitgevoerd omtrent etniciteit, burgerinitiatieven, sociale samenhang en duurzaamheid. Binnen de ABv Webredactie beheer ik de socialmediakanalen en website om mede-antropologen en andere geïnteresseerden op de hoogte te stellen van interessante en relevante artikelen, vacatures, evenementen et cetera. Daarnaast wil ik mij inzetten voor meer bekendheid van ons mooie vakgebied.


Merel | Editor

Ik ben mijn studiecarrière begonnen met de bachelor International Studies aan Leiden Universiteit, waarbij ik me heb gespecialiseerd in regio sub-sahara Afrika. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in psychische gezondheid in dit (zeer diverse) gebied en heb er dan ook voor gekozen om mij hierin te verdiepen tijdens mijn Master Social and Cultural Anthropology aan de VU. Ik geloof dat antropologie waardevolle perspectieven biedt om maatschappelijke problematiek te belichten, en wil me dan ook graag inzetten voor het bereiken van zo veel mogelijk geïnteresseerden. Als webredacteur hoop ik hier een kleine start mee te maken.


Sietske | Editor

Sietske studied Cultural Anthropology at the University of Amsterdam and film at Sint-Lukas in Brussels. She believes anthropological ways of thinking can give valuable insights into the world we live in today. With the editorial web team of the ABv she wants to contribute to a platform that promotes the accessibility and visibility of the discipline.