De stichting Paleis van de Verdraagzaamheid heeft de titel “Ambassade van de Verdraagzaamheid 2017” toegekend aan de Academie voor Organisatiecultuur. De stichting prijst de academie, opgericht door antropologen Jitske Kramer en Danielle Braun, voor het overbrengen van hun diversiteitsvisie op een breed publiek en daarmee veel impact te realiseren.

Kramer en Braun hebben zowel samen als individueel meerdere boeken geschreven en hun “Tribe” organiseert congressen, leergangen en trainingen voor organisaties door het hele land. Vorig jaar nam Antropologen.nl een artikel en een videoclip over van de Academie voor organisatiecultuur. Ook verscheen onderstaande video kortgeleden nog op het internet.

Naast de eerdergenoemde titel reikte het Paleis van de Verdraagzaamheid ook de volgende titels uit: “Consul van de Verdraagzaamheid 2017” (gewonnen door Han van Mourik), “Consulaat van de verdraagzaamheid 2017” (gewonnen door ARC Lowlanders) en Ambassadeur van de Verdraagzaamheid (gewonnen door Souad Boumedien).

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *